dilluns, 10 de novembre del 2008

El Youtube, només un espai d'entreteniment?


El títol d’aquesta entrada del blog, fa referència al nom del treball de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació que ens ha tocat al grup 5 (Albert, Marta, Tània, Esther, jo i Sara).

Aquest treball consta de tres fases i de moment, només hem fet la primera. Per a realitzar la 1a fase, ens vam repartir la feina entre els 6 components del grup de la manera que s’explica a continuació i cadascú va fer la seva part. El dimarts dia 4 de novembre, ens vam reunir tots i vam posar en comú la 1a fase.

1. Introducció – Què és el Youtube? – característiques [Marta]
2. Vídeo – com pugem els vídeos? [Tània ]

2.1 Com veiem els vídeos? [Laura i Sara]
2.2 Com ens podem descarregar un vídeo? [Tània]
2.3 Paraules clau [Laura i Sara]
2.4 Com podem recollir els vídeos que volem? [Laura i Sara]
2.5 Què són els Canals? [Laura i Sara]

3. Vídeos escolars – Criteris de selecció, estratègies de selecció i altres possibilitats [Ester]
4. Proposta – com podem treure profit dels vídeos? [Albert]
5. Cerca vídeos – escoles i experiències de l’aula [TOTS]


El dimecres 5 de Novembre, és a dir, l’endemà de posar tota la 1a fase en comú, ens vam reunir amb el tutor del treball, Jordi Codech que ens va orientar sobre les parts a millorar d'aquest. Ens va comentar que havíem de treure les parts més tècniques dels apartats "com veiem els vídeos del youtube?" i "què hem de fer per veure vídeos d’alta qualitat en el youtube?" i que havíem de millorar el treball utilitzant els recursos que se’ns faciliten al bloc de l’assignatura de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació.