dissabte, 4 d’octubre del 2008

És necessària la prova d'avaluació als alumnes de 6é de primària?




Com tots sabeu, el Departament d'Educació durà a terme una prova d'avaluació a tots els alumnes que hagin cursat sisè de primària durant el curs 2008-2009 basada en les competències bàsiques, lingüístiques i matemàtiques, que els alumnes han d'haver assolit en acabar l'educació primària.

Penso que la prova d'avaluació en finalitzar els estudis de primària no es necessària per a l'educació però, en canvi, possibilita la millora d'aquesta. Des del meu punt de vista, crec que amb aquesta prova, no tenim res a perdre, ja que no influeix en el pas de l'alumne a secundària, però, en canvi, podem guanyar la millora de molts aspectes de l'educació actual, ja que tindrem més informació sobre el rendiment i el nivell dels alumnes, i per tant, cada centre podrà corregir els seus defectes i millorar-los, afavorint així el pas dels alumnes a la secundària. A més a més aquesta prova també ens permetrà conèixer des de més a prop la situació global de l'educació a tot Catalunya i constituir un instrument per a la millora dels resultats dels alumnes.

Per a més informació feu clic aquí

1 comentari:

Emili ha dit...

Estic d'acord amb tu, sempre poden facilitar la tasca del docent i prendre um més ràpid coneixement del grup classe cada vegada més heterogeni am forta presència de multiculturalitat.